Zavod CCC, Zavod za medijsko umetnost in projekte družbenega raziskovanja

Novice

NEWS

Skupnostni prt in koncert skupine Za srce mo na gostovanju

Objavljeno: 02. Jun 2024


Na povabilo JSKD OI Ljubljana in okolica smo 31. 5. 2024 z ustvarjalno delavnico in koncertom gostovali v Dolu pri Ljubljani.


Delavnico sva vodili Mojca Senegačnik in Zvonka T Simcič.
Ker je zunaj pod kozolcem Levčeve domačije vreme neprijetno godlo, nas je župan Željko Savič povabil kar v svojo pisarno.
Pridružil se je tudi pri ustvarjanju. Prelepo dejanje!

Po ustvarjalnem druženju smo skupina ZA SRCE MO dan zaključili s pesmimi iz Rezije in prostor spremenili v energijski vrtiljak med stenami občine!
Hvala vsem poslušalcem za topel sprejem in odzive aplavza, županu pa za prisrčne geste, bilo je več njih.

Z nami pa je bil ves čas novinar Radia Slovenije Miha Žorž, ki bo za oddajo Nedeljska reportaža ustvaril daljši radijski prispevek o Hiši na hribu in našem skupnem ustvarjanju! Ko bo oddaja na sporedu, vas o tem obvestimo.


Podporo projektu HIŠA NA HRIBU 2024 nudijo: Občina Medvode, Župnija Preska, Domačija Pr' Lenart, BB BIO.Si, Urbanistični inštitut Republike Slovenije


HIŠA NA HRIBU, izvaja skupnostne aktivnosti v okviru mednarodnega projekta Human Cities Humana mesta / SMOTIES: Ustvarjalnost v majhnih in odmaknjenih krajih/ Creative works with small and remote places, ki ga v Sloveniji zastopa Urbanistični inštitut Republike Slovenije. Projekt je sofinanciran s programa Ustvarjalna Evropa Evropske unije.

Skupnostni prt in koncert skupine Za srce mo v Dolu pri Ljubljani, 31. 5. 2024